Dritaret e gatshme, rreze mbrojtse, përbëhen nga dopio elemente alumini me xham si një bllok, nga brenda e pastër, korrnizë me shtresë të pulverizuar ose lakuar dhe elementëve fiksues.

Me xham rrezembrojtës me vlerë të mbrojtjes nga rrezet të njëjtë më atë qe ofron shtresa e plumbit 1,5 mm e trashë (> sipas kërkesës).

Ju lutem kini kujdes:

Rregullat shtetrore për montimin e llojeve të ndryshme të xhamit.