Dritaret e gatshme, përfshirë edhe një distancues për krijimin e një vargu dritaresh elegante me hapësira të mëdha, të përbërë nga dopio elementë alumini me xham të ofruar si një bllok, nga brenda e pastër, korrnizë me shtresë të pulverizuar ose lakuar dhe elementëve fiksues.

 

Me xham të sigurtë ESG (xham i qartë)

Ju lutem kini kujdes:

Rregullat shtetrore për montimin e llojeve të ndryshme të xhamit.