Më te sigurt me Knauf

Weiter

Produkte të reja KNAUF

 • Knauf Soundboard

  Është një altoparlant i sheshtë për instalim të padukshëm në sistemet e thata. Arkitektura moderne nga ky moment ... Zbulo më tepër
 • Knauf Daylight

  Ndriçues LED i sheshtë me cilësinë e dritës natyrale Dizajn dhe Estetikë Knauf ... Zbulo më tepër
 • Knauf Alutop

  Sipërfaqe ideale edhe pa stukim Dritaret e kontrollit instalohen në mure dhe tavane për të lejuar ... Zbulo më tepër
 • Knauf LaVita

  Knauf pllaka për mbrojtje nga rrezatimi elektromagnetik LaVita Veshjet e mureve tuaja, muret ndarëse, tavanet dhe ... Zbulo më tepër
 • Knauf Cleaneo

  Veçoritë Pllakë akustike me vrima për absorbimin e zërit dhe për një cilësi ... Zbulo më tepër
 • Knauf Safeboard

  Knauf Safeboard jane pllaka gipsi në përputhje me normën DIN EN 520 me karakteristikën shtesë të mbrojtjes nga ... Zbulo më tepër
Weiter

News & PR

 • Eventi i lancimit te Knauf Perfect Surfaces

  Knauf hedh ne treg linjen e re Perfect Surfaces me stukot e saj mbushese, patinuese dhe speciale. Zbulo më tepër
 • Knauf bëhet prodhues në Kili me një blerje të re

  Është fabrika e shtatë e kompanisë në Amerikën Latine Santiago, Kili, 9 Maj, 2017 – Shoqëria Gjermane Knauf njoftoi ... Zbulo më tepër
Weiter

Shërbime

 • Extranet

  Hier gelangen Sie zum Login-Bereich für Baustoff-Fachhändler Zbulo më tepër
 • Logistik - Lieferung auf Ihre Baustelle

  Organisation ist auf der Baustelle die halbe Miete. Knauf nimmt Ihnen einen entscheidenden Teil dieser Arbeit ab. Zbulo më tepër
 • Technische Auskunft

  Sie fragen. Wir antworten. Knauf Direkt. Beratung „just in time” Knauf Direkt ist ... Zbulo më tepër
 • Seminare - man lernt nie aus!

  Die Knauf Akademie bietet Ihnen ein vielfältiges, qualitativ hochwertiges und praxisbezogenes Veranstaltungsangebot, das sich stets am aktuellen Stand der ... Zbulo më tepër
Weiter

Ne në Knauf

 • Rreth nesh

  Knauf është mbiemri i familjes që e ka themeluar. Knauf-in e karakterizon guximi për vizion, inovacione e investime si ... Zbulo më tepër
 • 4 Vlerat Knauf

  Katër Vlerat Knauf si bazë për një tregti të qëndrueshme Knauf është plotësisht i ... Zbulo më tepër
Weiter

Produkte & Sisteme